Om oss

Om oss

Vilkas Event erbjuder en stark kombination av eventbyrå, partner, projektledare och kreatörer. Expertkompetens och unika kontakter ingår i paketet. Vi säkerställer att ljud, ljus, talare, artister/underhållning, toastmaster, transporter – eller vad det vara månde vara – håller den kvalitet som krävs. Vi är experter på catering och kan tillse att god och varm mat serveras i de mest annorlunda miljöer. Vad gillar du? Klassiskt, innovativt eller kanske raw food.

Vi är experter på eventgrafik, filmer, bildspel och annat som förstärker ditt budskap. Vi älskar särskilt att arbeta med Audio Branding där ljud och musik skapar rätt inramning. Rätt använt, fungerar Audio Branding som en katalysator för rätt stämning eller känsla. På konferenser och bolagsstämmor kan detta skapa starka mervärden.

Vi har skapat upplevelser och möten åt stora som små företag inom flera olika branscher: reklambyråer, rederier, åkerier, flygtaxi och bensinstationer. Med utmärkta referenser i ryggen, tar vi gärna ditt koncept ut i världen. Vi har genomfört mässor, företagsjubileum, kickoffer, invigningar, fartygsdop, bemärkelsedagar och mycket mer i bland annat i Moskva, Singapore, Stockholm, Köln, London och Dubai.

Kunder vittnar om att deras event/mässor/konferenser fick bättre kvalitet och innehåll jämfört med tidigare. Inte sällan till ett lägre pris.

Vi sätter dig som kund i fokus. Våra företagsevent, konferenser och evenemang skapar resultaten du vill nå. Du kan lugnt känna dig trygg med att vi kvalitetssäkrar din upplevelse. Vi arbetar oberoende och matchar önskemål med budget för bästa resultat.

Varmt välkommen med din förfrågan. Vi vill gärna bli din Eventbyrå i Göteborg.

Mikael Vilkas

Kontakta oss idag

Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte med viss baktanke.