Referenser ›

Med världen som arena

Vi ligger i rikets andra stad, Göteborg. Men vi tar gärna uppdrag i övriga Sverige och världen. Faktum är att vi genomfört stora som små företagsevent i bland annat:

  • Moskva, mässmonter på svensk/ryskt affärsforum och invigning av lokalkontor.
  • Köln, konferens för stort franchise företag.
  • Dubai, Corporate event för Preem, Samsung och Stena.
  • Nice, lansering av ett nytt affärsområde för Flygtaxi.
  • Singapore, jubileumsfest för shippingföretag, med mera …

Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjlig kvalitet efter budget och önskemål. Vår känsla för ny teknik och kreativa verkshöjd borgar för en upplevelse utöver det vanliga. Kontakta oss idag och ge oss en utmaning. Vad vill du att dina kunder, gäster eller kollegor ska känna efter dit nästa företagsevent? Vad vill du förmedla och uppnå? Låt oss på Vilkas Event få chansen att förvalta och utveckla din nästa upplevelse. Vi har mer än 25 år i branschen och de godaste av referenser. Vi arbetar med både stora och små företag och organisationer. Men även privatpersoner har anlitat oss för allt från 50 års-kalas till Bröllopsfester. Varmt välkommen med din förfrågan. Vi är eventbolaget i Göteborg som gärna levererar det där lilla extra som gör skillnaden som gör skillnaden.

Vilkas Eventbyrå Göteborgs drivs av Mikael Vilkas med team. Mikael Vilkas är serieentreprenör inom upplevelseindustrin och en mycket rutinerad Eventkreatör.

Vi hade varit på ett alldeles magnifikt event. Det var namngivningen av den tidens största is klassade tankfartyg, Stena Arctica. Vi hade blivit inbjudna av Stena Bulk till både själva namngivningen och efterföljande redarfest. ALLT, flöt helt perfekt. Underhållning i världsklass! Mat i världsklass! Att dessutom låta bygga om Danmarksterminalen till en magnifik festlokal för en kväll var genialt. Vi var alla mäkta imponerade. När det sedan var dags för oss att arrangera vårt eget företagsjubileum hörde vi av oss till Stena Bulk och frågade vem eller vilka som hade arrangerat den fantastiska festen vi varit på. Vi fick då svaret att det var Mikael Vilkas med team. Vi fick telefonnumret och ringde bums … Det har vi aldrig ångrat. Vår jubileumsfest för över 1000 personer, är något man pratar om fortfarande.

Sagt av CEO

Kontakta oss idag

Hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte med viss baktanke.